SNICKERS

20 Mart, 2008


hem oyun hemde çikolata sevenler.....:)))) new****



Oynamak için tıklayınız

8 yorum:

b@nu dedi ki...

6 bölümden oluşuyoo çok zevklii 3. bölümdeyim sadece çikolata bulmuyoruz dikkat :))

Nağme dedi ki...

ayy tam bana göre oyunmuş valla.Hahahah çikolata bulmak için evde tıklamadık yer bırakmadım valla:))

ljubak dedi ki...

1.ev:koltuğa tıkla,renk değiştiriyor.ortadaki çiçek resminden bi adam çıkıp çikolata veriyo...çekmeceli dolabın üzerindeki lambayı kırınca 1 tane..,en solda saksıya tıklayınca ağaç çıkıyo,ağaçtan bi hayvan,,sonra tabloya baykuş konuyo,uçurun :) 1 tane daha..soldaki beyaz koltuğa tıklayınca bi yakışıklı gelip bırakıyo 1 tane daha..sonuncusu buzdolabının üstündeki camlı dolabı açınca düşüyo sanırım...5/5
sağdaki koridor resmine tıklayıp.posta kutularına gelin.2.ev aktif artık..

ljubak dedi ki...

2.ev: rakete tıkla,banyoya yaklaşıyo,camlo dolabı aç.lavaboya düşüyor 1 tane...müzik seti ve tv al..kalorifere bas ısınsın,fırından sincap çıkacak.. 1 tane de ondan...balkon kapısının önündeki saksıya tıkla,çiçek çıkacak,kitaplığın önündeki çerçeveye tıkla kadın gelip süpürdükten sonra 1 tane daha...3/3...koridora gidip 3.posta kutusuna bas..

ljubak dedi ki...

3.asansördeyiz.bişii yapmadım..üst bölmeden bi yaratık atladı.anahtar bıraktı kaçtı.onu aldım çıktım.koridora ve 4. bölüm..

ljubak dedi ki...

4.ev.kitaplıktaki kitaplara tıklayın1 tane....masadaki lamba gibi şeyi yakmıştım bi ilgisi var mı bilmiyom.cama tıkladım uçurtma geldi,uçurtmanın arkasında 1 tane..dolabı açın t.shirtleri tıklayınca renk değiştiriyo..hepsini üstte kahverengi olacak şekilde ayarla,1 tane daha...bu arada dolabın üzerindeki kutuya tıklayınca bi kadın geliyo koltuğa çikolata yiyo sallaya sallaya,sinir oluyonuz vermiyo..o yüzden ilgilenmeyin :)) zaten 3/3 oldu.koridora gidin ve 5.posta kutusu..

ljubak dedi ki...

5.ev: horlaya horlaya uyuyolar:))bekleyin uyansınlar.kız pc açınca tıklayın,1 tane...dolaptaki pardesüden 1 tane(rengi her seferinde değişiyo bununda:))...kitaplıpğa tıklayın giysi dolabı oluyo,bi daka tıklayın gelsin 1 tane daha...adamın kafaya tıklayınca 1 tane daha..4/4..koridora gidin 6.posta kutusu.bekleyin ve görün:))))

lalalaaaaa...

ljubak dedi ki...

bu arada müzik setinde müziği açıp kapatabiliyoruz..tv de kısa videolar vardı.diğer oyuncak kutusu gibi bişii almıştım bi yerden onu yazmayı unutmuşum ama ne işe yaradığını anlamadım zaten.bir de anahtar aldık ama nerde kullandık bilmiyom..