Sandwich Island

31 Ağustos, 2008



eğlenceli bir oyun

Oynamak için tıklayınız

11 yorum:

Adsız dedi ki...

yaptım bişeyler ama kaldım öyle mal mal dolanıyorum ortalarda..

Adsız dedi ki...

1- sizi dagların orda karşılıyan arkadaşın suya ihtiyacı varmış... su bulursan şifreyi veririm falan cart curt şifreyi ondan alıp arkasındaki eve gidiyoruz evdeki kutuya şifrayi girip kutudan bir bucket yani kova alıyoruz..
invente bir joinimimz var oyuna başlarken o joinle casinoya gidip makinaya atıyoruz. makinadan cıkan kirazı alıp... kale ye gecip yerden taş alıp magraya gidiyoruz.. magranın kapısında duran lavuga kirazı veriypruz. arkadaş mefta oluyor.. iceri giriyoruz ve delige taşı tıkıyoruz su kesilip bir. acsess card alıyoruz

Adsız dedi ki...

okumadan gecince böyle oluyor biz daga susuz cıkamazmışız ama kuzenim sana yardım edrdiyor. elimde boş bir kova dalanıyorum ve kuzen falan yok ortada suda yok kaldım öyle...

calculus dedi ki...

O sarı yaratığın ilk sorusuna ilk şıkkı seçince ağlıyor ve gözyaşlarını alabiliyorsunuz.
Bu arada ayağındaki kılları da alın o sarının.

calculus dedi ki...

Yaratığın ekranında sağa giderseniz bir mağara var. Oraya girip ocağa tıklayın. Sağdaki kılları atayım mı sorusunun yanında nokta var oraya tıklayın ve bekleyin. Soba patlayacak ve anahtarları alacaksınız.

calculus dedi ki...

Onunla da kilitli olan kaleye gidin balon alın onu da eli kılıçlı adama verin ve içeriye gidin oyun bitiyor.

calculus dedi ki...

Freedom, sana sordu soruyor ya, orada o aaaaargg monster seçeneğini seç. Sonra gözyaşlarına tıkla. Tabii önce kasadan verdiği şifre ile küçük kabı almış olman gerekecek.