Travelogue

01 Şubat, 2008


Eski bir oyun, yüklenmesi uzun sürebiliyor. İyi eğlenceler.


1 yorum:

Senay dedi ki...

ÇÖZÜM:

Yatağın solundaki komidinin üzerinden AJANDA ve alarm saatinin solundan OTEL ODASI ANAHTARI al.
Ajandayı detaylı gör (ayın 6'sında "i must find 4 way to paradise/cennete giden 4 yol bulmalıyım" yazıyor), oda anahtarını detaylı gör (415 no.'lu odaya ait.)
*Yatağın sağındaki komidinin üzerinden UZAKTAN KUMANDA al (detaylı gör, pilleri yok). Alt çekmeceden MAVİ KİTAP (İncil) : al (detaylı gör, sayfaları çevir, B. Grabham imzalı -kitap bu kişiye ait-, almanca yazılar var, "Fieber"'in altı kalemle çizilmiş, anlamı ateş, ayracın yanında üzerinde numaralar olan KAĞIT1'i al, paradise yazan 9521 yazan telefon numarası hariç tüm numaraların üzeri çizili)
*Anahtarla odanın kapısını aç. Katta gezin. Otel Stochton'dasın. Asansör bozuk, merdivenler kilitli. Merdivenlerin ordaki kovanın içinden KAĞIT2'yi al ve detaylı gör: "417) 7L, 7R, 2L.......418) 1L, 6R, 5L" yazıyor. (L: sol, R: sağ - kasa şifresi bulduk) Tekrar odaya geri dön.
*Açıyı önünde kapı olacak şekilde ayarla (yoksa kalem ve bira alınmıyor).
*Kapıya yaklaş ve sağa dön. Masanın üzerinden KALEM al. Bu açıdan minibarın kapısına tıkla ve aç. İçinden BİRA al (sadece en sağdaki bira alınabiliyor), minibarın kapısını kapat.
*Açıyı pencerenin önüne ayarla ve uyduya tıkla. Uydunun soluna dön. Uydunun üzerine tıkla, yukarı kaldır ve duvarla uydunun arasına kalem koy.
*Pencereden içeri gir ve sola dön. Açın telefon olsun. Telefonun yanından KANAL REHBERİ al. Aynı açıdan sağa dönüp büyük gri dolabın kapağını aç. Bornozu yana çek ve kasayı gör. Geri gel, sağa dön, yatağın üzerindeki FOTOĞRAF MAKİNASInı al.
*Tekrar aynı açıyla kasanın olduğu yere gel, fotoğraf makinasını detaylı gör, bir kez daha tıklayıp aç, "play" e basarak içindeki 6 fotoğrafı gör. "rec" e basarak kasanın fotoğrafını çek ve "play"e basıp 7. fotoğrafı gör. Yukarıda bulduğumuzşifreye göre kasayı aç.
Kasayı açmak için 7. fotoğrafa bak. Şifre sola 3, sağa 1, sola 4. Kasanın içinden metal PARA al. Kasanın kapağını kapat. Fotoğraf makinasının sağ alt köşesine tıkla ve PİL al. Pilleri kumandaya tak.
* Soldaki kumandaya tıklayıp büyük olarak gör. Tv rehberi kağıdına bak.
*445 : Alışveriş kanalı (kanalları basarken doğru olup olmadığını tv'den gör, ayrıca ekrandaki yazıları okuyabilmek için kapıdan 1 geri gelip tv'ye tıklayıp ekranı yakınlaştır) Seyret ve ekranda 53118'i gör ve not et.
*168 : Dini kanal (seyret ve ekranda bağış için hesap numarası göreceksin, 664 663 98, not et.)
*326 : Müzik kanalı (kumandalın en üstündeki sağ oku kullanarak müziğin sesini sonuna kadar aç ve bavulu düşür.) Açıyı pencereye yaklaşıp ayarla ve bavulu aç. Bir METAL PARA daha al.
*telefonda önce sıfırı tuşluyoruz
.daha sonra 53118
.daha sonra hesap numarası istiyor ve 664 664 98 giriliyor
.daha sonrada şifre istiyor ve kitaptaki Fieber giriliyor
. daha sonra otelin adını giriyoruz kibritin üzerindeki yazıyı yani(Stockton)
.daha sonrada kapatıyoruz telefonu ve geliyorrrrr açacağımız :) ama bu işlemlerin hepsinin arasında onaylamak için sağ alt köşedeki işaretle onaylıyoruz işlemleri