Dorfield's Scary Adventure

06 Ağustos, 2008

Arşivde bulamadım ama eski bir oyun. Yön tuşları

ile ve mouse ile oynanıyor. Kolay gelsin...



Oynamak için tıklayınız

13 yorum:

deniz dedi ki...

Önce sola doğru gittim. En sondan 2. yer döşemesi bozuk gibiydi. Onu tıkladım düzeldi. O düzelince evin kapısı açıldı.

Daha sonra odalardan birinde dışarıyı görüyorum alt kat en sağ odaydı sanrım. Bulutların dizilişi var. Pencerenin karşısındaki kapıdan çıkınca, sola doğru duvarda tablo var. Tablodaki bulutları dışardaki gibi düzenleyince

en sol
orta
orta
en sağ
en sol

anahtar verdi...

Nağme dedi ki...

yaratıkların olduğu yerlere kutuya,elmasa örümcek iniyor,çekmeceye tıklamayın öldüm:))

Unknown dedi ki...

ne saçma bi oyunmuş bu. tıklasan bi türlü tıklamasan bi türlü

d@phne dedi ki...

Bulabildiklerimi yazayım, belki başka biri de başka şeyler bulur. Yalnız oynamak çok zormuş

d@phne dedi ki...

Evin önündeyim. .Kapı açılmıyor.
-Önce sola gittim.Çitin en sonunda n ikinci parça bozuk gibi. Tıklayınca düzeldi.Geri döndüm. Kapı açılmış. İçeri girdim
-Önce alt katı geziyorum.Tüm kapılar kilitli.Girilebilen bir oda var. Yeşil halılı oda. O odadaki pencereden görünen bulutların sırasına dikkat edin. Koridordaki tablodaki bulutları ona göre yerleştireceğiz. Daha önce bir arkadaşımızın da bulduğu gibi.
en sol
orta
orta
en sağ
en sol
Yeşil anahtar alıyoruz.
Yeşil halılı odadaki çekmeceye dokunmayın . Korkunç oyuncak çıkıyor. Fare deliğinden de canavar çıkıyor. Bir korku-metremiz var. O dolunca ölüyoruz ve yeniden başlamak gerekiyor.

d@phne dedi ki...

-Yeşil anahtarla yeşil kapıyı açtım. Kütüphanedeyiz. En sağdaki kapalı çekmece gizli kod soruyor. Sağ en üst raftaki mavi kitapta kod var. İsteyen olursa yazabiliriö. O kodu girince kırmızı anahtar aldık.
-Kırmızı odada soldaki 4 çekmeceli dolaba da dokunmayın. Hayaletler çıkıyor. Çok korkuyorsunuz. Kilitli bir bölme var. Pembe anahtar lazım. Odadan çıkıyoruz.

d@phne dedi ki...

-Yine alt kattaki koridorda bir saat var. Değişebiliyor. Kollarını arkasındaki duvardaki şekiller gibi ters V haline getirdi. 7:20 Açıldı ve pembe anahtar verdi.
- Pembe kilidi açtım. Odadaki sandıktan tel kesici makas aldım. Dışarı çıkmak gerek fakat bir de üst ve alt katlara bakalım

d@phne dedi ki...

-Üst katta iki tane kilitli kapı var. Sadece duvardaki yangın söndürücüyü aldım. Fakat henüz kullanamadım.Elmasa dokunmayın. Örümcek çıkıyor ve korkuyorsunuz.
-Bir de bodruma bakalım. Orada korkunç bir adam var.Kafasındaki yeşil şeylere dokunmayın . Ben korkudan öldüm ve yeniden başladım.
-Şimdi evin dışındayım. Bu kez sağ tarafa gidiyorum.Telleri makasla kestim.Ağaçta şifre isteyen bir yer var. Şifreyi nerden bulacağız bakalım. Çiçeklere dokununca öcü çıkıyor ve korkuyorsunuz.
-Yolun sonunda özgürlük var fakat yine anahtar lazım ve bizde yok.
-Eve geri dönüyorum.

Şimdilik bulabildiklerim bu kadar. Aslında çok güzel oyun fakat zor. Yardımlarınızı bekliyorum

**esra** dedi ki...

ağaçta ki şifre pembe oda da sanırım ağacın üzerinde pink yazıyor, pembe oda da camda ki tahtalara zoom yapınca anlaşılıyor

**esra** dedi ki...

Ağaçta ki şifreyi girince meyve alıp onu da cavanarın kulağına takıyoruz sevindirik olup bize yol veriyor :) şöminede ki aetşi söndürünce de sarı anahtar :)

**esra** dedi ki...

rengarenk anahtarı olan oda da bir makina var üzerinde kodlar yazıyor ama ışıkları tıklaya tıklaya elim yoruldu ama aynı sayıyı bulamadım :(

skarabe dedi ki...

sarı ahnahtarlada odadn renkli nhtrı alıuyoruz ceketleri kenra çeip ve renkli odaya gidiyoruz ordaki makinaya 54906 yazıp sırası ile (soldakini 1 kabul ederek)4, 8, 2, 7 , 1, 6, 3, 5 olark yakıyoruz düğmeleri start dediğimizde mavi anahtarımız elimizde onunla bahçeye gidiyoruz ve yaşasın özgürlükkkkkkkkkkkkkk