Bow Street Runner (Chapter 4)

01 Nisan, 2008


daha önce oynadığımız
oyunun devamı new***



Oynamak için tıklayınız

13 yorum:

derya g dedi ki...

bitüdüm lakin anlatın desenizde anlatamam coookkk karışıkdı:))

bozo dedi ki...

aaaa nekadr ayıp. ben şinci nası oynıycam derya g?

bozo dedi ki...

DEVRİLEN ARABADAKİ VARİLDEKİ ELMALARIKENARLARA ÇEKTİK ALTTA GİZLİ BÖLME VAR. SANIRIM ÇAY VAR VARİLDE. soldaki varile tıklaım yan yatmışa. siyah gül yazıyo üstünde

bozo dedi ki...

başka bölümdeyim. adamın cebinden anahtar alıcam ama ne mümkün 10. cu uğraşıyom alamıyom adam kaşınıyo ben kaşınıyom. allam ya ne zor aldım yavaş yavaş yayı takip edince olmuyo. hızla yay çizdimde aldım anahtarı.

bozo dedi ki...

adam konuştu vır vır. bana kapıyı açtı çalışma masası olan odadayım.

bozo dedi ki...

kitabı okudum esteem reeds kazandım. şimdi gene başka bölümdeyim.

bozo dedi ki...

yerde bi adam yatıyo oraya burya bakarken harita çıktı ilk bölümdeki meyhaneye geldim yine.

bozo dedi ki...

masadaki kağıda , gazeteye,duvardaki ilana baktım. beyaz saçlı adamla konuşuyom. ama bitmiyo ya önce bi şaplak attım sona yumruk ha ha bu nası biter dır dır dır.

bozo dedi ki...

uff ya adam yedi ceddini anlattı. bu daha ne kadar konuşucak? uf ya son tokatı da attım tek anladığım black rose ile ilgili bişileri itiraf etti sonunda.

bozo dedi ki...

duvarda gene oyun var en az 110 kazanmak gerekiyo. kazanınca exsitle oyundan çıkılıyo.

bozo dedi ki...

şimdi barmenle konuşuyom 3 şıkkı sırayla konuşun. bu zevksiz bi konuşma oldu. öbür adamı amma dövdüm ya çok küzel di.

bozo dedi ki...

4. bölüm iskeledeyim. geminin adını süngerle sildim the black roze çıktı. gemiden tahta uzandıi adam bağırdı 10 dak.kalmış.gemiye bindim. solda kanlı sopa. sağda denizde variller var.varillere tıkla. ortada baca gibi şey var tıkla. bunlar delil. baca gibi şeye tıklayınca sağdaki camda ışşık yandı. birileri konuşuyo dinledim. kapının sağında kürekler var birisi ile kapıyı arkadan kilitledim. biraz zor oldu sağ tarafı kolay yerleti ancak sol tarafı yavaşça yukarı doğru kaldırmaya uğraştım tam yerine oturmadı ama estee yazdı. bu estee ler puan galiba. aşağıdaki topun fitilini yanana kadar kibriti fitilin üstünde tuttum. top patladı gemiye ateş ettim. gene harita geldi. başka bölümdeyim.

bozo dedi ki...

adam soru soruyo doğru seçeneği bilince başka soru geliyo. 1. contabard, 2.captain bu seçenekli kağıdı evidence yazan yere koyup yanda çıkan prezent evidens e tıklıyoruz. 3. ships name, 4.barels in water,5.shipping long. bitiyo yargıç bişiler anlatıyo sona 5. bölümün kodunu veriyo E5EFACDEFH VEDE BİTİYO.