Escape from the Mountain Hut

25 Ağustos, 2008


Tesshi' den yeni kaçış oyunu.
İyi eğlenceler...



Oynamak için tıklayınız

13 yorum:

esrasel dedi ki...

günaydınlar

el feneri, sandalye, yıldız, radyo, kitaplığın üstünden levye ve Box=W yazan yazı (alınmadı bu), yeşil dümeli kutunun sol üstünden üçgen. fenere pil lazım ve kapıda S yada 5 var

esrasel dedi ki...

levyeyle yeşil düğmeli kutunun sağındaki tahtayı kaldırdım ama karanlık fener lazım sanırım. fenerede pil lazım :S radyonun sağ yanında vidalı yer var (burayada tornavida lazım :)) ) ve radyo frekansı 1322 de doğru sanırım çünkü ikonu o zaman yeşil oluyo

esrasel dedi ki...

yıldız ve üçgeni kutudaki yerlerine taktım. hmm Box=W ye göre yeşil düğmeli kutuyu açtım. W deki harf şekline göre 1-3-5 yukarda 2-4 basılı olacak. içinden tornavida aldım. ve radio*door+22 yazıyo buna göre şifremiz 1322*5+22=6632 olması lazım bi deneyelim bakalım :)

esrasel dedi ki...

hehe aynen şifremiz 6632 testere aldım kutudan. testereylede sandalyeyi kestim ve sopa aldım. tornavidayla radyonun sağındaki kapağı açıp pilleri aldım ve fenere taktım. sopa dediğim daire şeklinde onuda kutudaki yerine taktım. ve kutudan mum yada onun gibi bişey aldım ipli yuvarlak bişey.

esrasel dedi ki...

şekilli kutudaki daire olan sopa geri alınabiliyo. feneri yeşil düğmeli kutunun yanındaki levyeyle açtığımız tahtanın oraya koyup şekilli kutunun yanındaki tahtaya baktığımızda kırmızı bişey ve sopa gibi bişey görünüyo. kırmızı şeye daire olan sopayla tıkladım ışığın üstüne gitti anahtarmış o. sonrada o mum gibi ipli şey dediğimlede aldım mum değilmiş demek ki :)

esrasel dedi ki...

şimdii bu anahtar kesin kapıyı açar amaaa eminim ki farklı son var bu oyunda :)

esrasel dedi ki...

odada dolanıyodum amaa yanlışlıkla tıkladım kapıya ve çıkmış oldum :)) benden bu kadar diğer sonu da siz bulun şekerler :))

ZUZU dedi ki...

sandale fener adim raftan yadyo yildiz aldim pil istio fener bulalimm

deniz dedi ki...

Benim gibi üçgen arayanlar için;

yeşil düğmeli kutunun üst kısmına tıklayın, kutuyu yukarıdan görürken kutunun sağ arka kısmında görebilirsiniz üçgeni.

Esracım eline sağlık...

Adsız dedi ki...

Herkese tesekkürler yapamadığım seylerde yorumlarınız sayesinde ilerledim!Ve bitirdim...

Sis dedi ki...

farklı sonlar.
2ci happy coin end:anahtarı about yaptığımızda arkasında bir yeşil noktacıklar görüyoruz.ona göre yeşil düğmelerden 2 ve 4 yukarda diğerleri aşağıda yaparsak sarı bir top alıp çıkıyoruz.
3cü son:eğer sarı topu aldıktan sonra o uzun dairesel sopayla raftaki pembe topu tıklarsak pasta oluyor onu alıp çıkıyoruz.son ekranda pasta da oluyor bu sefer