Evolta the Game

14 Mayıs, 2008

Ekran açılıyor skip tuşuna > ekrandaki resme tıklanıyor> yeni bir yükleme yapıyor > start > laboratuar kapısındaki alt düğmeye basılıyor > giriş kısmından sonra isimi ve şifre soran bir sayfa geliyor (gerçek olması mecburi değil onay sormuyor atabilirsiniz :D ). Kolay gelsin...

17 yorum:

sebnem dedi ki...

heheh açıldı bende başladım galiba 2. yazıya tıkladım kapı açıldı girdim bi yere

deniz dedi ki...

Şebocum ben oyunu başlattım öyle deil canım ama bir daha yapamıyorum şifre istiyor. Yeni link vericem canım ordan tıklarsan sana zahmet.. kullanıcı adı ve şifre girmeden asıl odaya gidemiyorsun çünkü.

sebnem dedi ki...

dr a benzeyen adama tekrar tıkladım 2 .seçeneğe tıkladım bu kez adam yine bağrındı bana yine aynı seçenkler çıktı

deniz dedi ki...

Şebom sana zahmet bir daha açarmısın oyunu linki düzelttim.

sebnem dedi ki...

zaten geç yükledi tam başlıcam pc kitlendi gökçe gibi bende başlıcam şimdi bana kaderimiiiin bir oyunu muuu bbuuuuuu :))))

deniz dedi ki...

Laboratuar kapısından alt seçeneği tıkladım şifre istedi, dr a tıkladım yeniden isim mail adresi girdim yeni şifre verdi...

Nağme dedi ki...

ayy yeni oyunn bende geldimm ama yavaş yükleniyo ya:((

deniz dedi ki...

Tab tuşu etkin öncelikle onu belirteyim :))

Puzzle parçalarını topluyoruz 3 adet duvardaki panoya yerleştiriyoruz yukarıya merdiven yükseliyor.

Yukarıda yine tab tuşuyla en üstte 4 siyah nokta var 2 siyah 1 beyaz 1 yine siyah onları not alın.

deniz dedi ki...

Tab tuşu ile bütün kodları bulmaya çalışıyoruz. Daha sonra sol taraftaki makinanın üzerinde örneğin T2 gibi t üzerine 2 yi getiriyoruz. EVOLTA yazıyor her harfin üzerine karşılık rakamlarını getirince karşıda yeni bir oda açılıyor.

deniz dedi ki...

Yeni odada sol alt köşede çarkın şifresi var şifresi var 3 sağa 7 sola 4 sağa ydı sanırım. Açılan bölmeden parça alıp yeni açılan odadaki duvara takıyoruz.

Daha sonra merdivenli üst kata çıkınca not almıştık 4 tane yuvarlak ona göre en kenardaki gözleri ayarlıyoruz küçük olanları. (İkisi sola üçüncü sağa 4.yine sola ya da tam tersiydi). Onu ayarlayınca dürbünün gözleri hareket ediyor her yöne deneyin aşağıya bakın, merdivenin yeri değişiyor. Bir tanesinde boru parçası var siyah onu bulana kadar devam ediyoruz.