Escape the Health Center

23 Haziran, 2008

Yine arşivin tozlu sayfalarından bir oyun daha ;)


Oynamak için tıklayınız

1 yorum:

ege dedi ki...

not:oyun süreli,süreniz azaldığında 1 nolu odanıza dönüp beklerseniz hemşire gelip sizi kontrol edip gider.bir 5 dakikanız daha olur.
hemşirenin konuşmasını bekleyin.oyun başladığında kendi odanızdasınız(1 nolu oda).hiç çıkmadan odanızda dönün yastık altından anahtar alın.

odanın dışına bir tık yapınca koridora çıkıyor.siz 2 nolu odaya girin yatağın demir kısmında sol taraflarda ing.anahtarı var alın.

kendi odanıza dönün banyoda tuvaletin üzerindeki boruyu ing.anahtarı ile söküp kolu çekin akan yeşil sıvıdan sonra kırmızı kutu alın.anahtarla açın şifrenin ilk parçası.

koridora çıkıp sola dönün ilerde çekmeceden ampul alın.karşı koridorda sol taraflarda beyaz dolaplar var sürerek açın alttan siyah batarya havluların yanından ikinci şifreyi alın.koridordan sağa dönünce mavi sıvılı kavanoz var onu alın.

kendi odanıza dönün.ampulu ve fişi ayaklı lambaya takıp üst kısmına basın ampul yanacak yerde x işareti görünecek.mavi sıvıyı oraya dökün ve şifrenin 3.parçası alınacak.

burda acele edin.oyalanırsanız hemşire yakalıyor.
koridordan sola dönün karşıki kapıdan girin hemen önünüzdeki sandalyenin altından kart alıp çıkın.

koridorda sağa dönüp ilerleyin şifre yerine rakamları girin.yeni odada solda masadan çakmak,kahverengi nesne,sağ masadan mavi sıvılı şişe,beyaz dolaptan pembe sıvılı şişe alın.soldaki masada bulunan sarı yuvarlağın üzerine mavi sıvıyı,içine kahverengi nesneyi ve pembe sıvıyı dökün.anahtar alın.sağ duvarda görünen çigiyi(ip gibi)altından çakmakla tutuşturun açılan yerden çıkın.

sağ koridorda ilerleyince kahve kapının sağ tarafında bir koridor daha var ordan girip anahtarla açın merdivenden inin.sol taraftaki dolaptan yine sürerek açın ve matkap alın.ilerdeki koltuğun solundan dönüp askılıktan yeşil anahtar alın.bu koridora ilk çıktığınızda sağa tıklayınca asansörü göreceksiniz.kartı takıp yeşi düğmeye basın ve asansöre binin.içindeyken kapısını kapatıp (alt düğme)sonra üst düğmeye basın.geldiğiniz yerde sağ tarafta işık var onu yakın,soldaki deliğe anahtarı takın alttan bir aygıt çıkacak ve duvarda belli noktalara ışık vuracak.

soldan balyozu alın,matkabı batarya ile birleştirin.işaretli yerleri delip balyozla vurup çıkın.

oyun sonu...