İYİ Kİ DOĞDUN CALCULUS

28 Haziran, 2008


Sevgili site sahibimiz,hepimizin bir tanesi Calculus,yeni yaşında ailenize yeni katılacak can ile çok mutlu çok uzun çok sağlıklı yaşaman dileğiyle.İyi ki varsın ve iyiki seni tanımışız.


Oynamak için tıklayınız

34 yorum:

su dedi ki...

Ya ne diim ben şimdi?
keyifli,sinirli,neşeli,aniden parlayan,yardımsever,kırıcı,çabuk affeden.....işte tüm bu sıfatlar bi kişide olurmu?olur.ve ben bu acaip huyları olan kişiyi maalesef seviyomuyum?evet:)))
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CALCULUS...

MeDiKaL dedi ki...

Sanal alemde tanıdığım en güzel insan en iyi dost en zeki adam en kral BABA en iyi patron en en en en .... güzel olan herşeyin eni işte.anlayın .iyiki doğdun iyiki varsın.seni tanıdığım için gurur duyuyorum dostum.nice yıllara.....

ARWEN.C.S dedi ki...

sevgili kardeşimmmm calculus iyiki doğdun iyiki seni tanımışız sana eşinle çocuğunla ve tüm sevdiklerinle neşe,huzur,sağlık,iyilik dolu bir hayat diliyorum iyiki doğmuşsun iyiki seni tanımışız hep mutlu ol inşallah her yaşın bir öncekinden daha huzurlu geçsin neşe kaynağımız calculusumuz iyiki varsın DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canım kardeşim :):):)

Sis dedi ki...

Sevgili Calculus'üm
Senle en çok kavga eden kişi olarak dengimle kavga edebilmek bile bana mutluluk veriyor.
Sen hep buralarda ol,hep şifrelerimizi çöz,hatta ben seni ikna edeyim bir de oyun yap,ama şunu da arada hatırla lütfen,
sen de mutlu olmalısın,o kadar zor bir şey değil.Hayatın için dileyebileceğim her şeyin ennnn
olanını diliyorum.Allah ağız tadı versin de...:)))))

Adlı dedi ki...

patron babam seni sevdiğimi biliyorsun di mi? iyi ki varsın...

esrasel dedi ki...

babaaaaammm diyorum başka da ne desem bilmiyorum :) babam benim doğum günün kutlu olsun nice yıllara. kardeşimle beraber bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı yaşayın. iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım... EN (iyi)ler hep seninle olsun...
(yazılacak çok şey var ama sığmaz buraya :) )

öykü dedi ki...

Nice yıllar calculus.Dilerim yeni yaşın sana ve sevdiklerine mutluluk getirsin. Hep kendin gibi pozitif insanlarla ol ve dilerim hayatın amacına ulaşsın.Bu hayatta sevgisiz,dostsuz,parasız ve umutsuz kalmaman dileği ile doğum günün kutlu olsun.

bozo dedi ki...

Cinsiyetini tartıştığımız günleri hatırlıyorumda; zaman ne çabuk geçmiş diyorum. Sanki dün gibi. İyikide seni tanımak için israrcı olmuşum. İyikide seni tanımışım. Kibar, yakişiklı, zeki mi zeki vede çok sabırlı calculus'um iyiki doğmuşsun. Sana sevdiklerinle acaip mutlu sağlıklı ve huzurlu günler dilerken sevgilerimle gözlerinden öperim. Bozo teyzeni hiç unutma emi? He he...!

bozo dedi ki...

Sis o resimdeki calın hediye paketiyse hatunun ayakları yamuk ama çatal mevki şahane. Şimdi cal bu resme bakmaktan bi kaç gün buralardan ayrılamaz. Bide o çatal mevkii bana hiç yabancı gelmedi wap kulakların çınlasın.

bahariko dedi ki...

ÇİN ÇİN CALCULUS

Bugün belki de bir çok kisiden dogumgünü mesaji alacaksin, ancak şu an okudugun içlerinde en farklisi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan olusmus bir mesaj....)) Sesim güzel olmadigindan sana bir dogumgünü sarkisi söyleyemiyorum:( Sevdiklerin ve sevenlerinle hatta hayranlarınla sana mutluluk ve sevgi dolu bir ömür diliyorum. Nice mutlu yaslara.

occult dedi ki...

İyi ki doğdun Calculus , bu sitede hepimizi buluşturdun. Nice Nice senelere kız babası :))) iyi ki doğmuşsun...

kahh dedi ki...

CENAB-I HAK BUNDAN SONRAKİ HAYATINI DA MÜBAREK ETSİN. DOĞUMUNUN SENE-İ DEVRİYESİNİ TEBRİK EDERİM.
NİCE MUTLU YILLARA...

serpill dedi ki...

yeni yaşın kutlu olsun calculus.sevdiklerinle beraber sağlıklı mutlu huzurlu nice yeni yaşlara kavuşman dileğiyle...doğum günün kutlu olsun...

ωαριтι dedi ki...

Dostluk, gereğince tanımlanamazlardandır ve ancak, yaşamakla anlaşılır.
Bu yüzden dostluk, şiir gibi, aşk gibi anlatılmaz yaşanır. Dahası bir ucu şiire düşer dostluğun bir ucu aşka.
Şiiri ve aşkı bilmeyen bilemez dostluğu, dost olmayınca da şiiri ve aşkı.
Ucuz arkadaşlıkları dost olmak sananlar, kandan öte can kardeşliği olarak gelen dostlukları anlayamaz.
Okkalı bir yürek taşımayan, o yüreği her dem dağıtıp, toplamayan tadamaz onu.
Çünkü şiirin ve aşkın barınmadığı yerde dostluk barınmaz. Ne dini ne dili ne cinsi ne de kavmiyeti vardır dostluğun.
Bir köprü gibi kurulur coğrafyalar arasına. Arzın bir ucunda yanan ateşte, yanar kavrulur öteki ucunda. Ayağa adım olur, dile söz olur, yaraya merhem, omuza dokunuş olur.
İki eli kanda da olsa.
Dost, saklayandır, sırtlanandır, paylaşandır. Dostluk iki dünyayı tutan bir yemin, sonuna kadar sadakat, sonuna kadar kefillik ve şahitliktir.
Dostluk gören ve gösteren bir aynadır. Her dostluk dilini kendi kurar,imtihanı ve icazeti kendindendir.
Dostluk aynı yerde durmak değildir belki. Daha çok, aynı yöne bakmak, aynı yöne yönelmek ve yürümektir. Bazen yollar dost kılar insanı, bazen dostluklar yola koyar. Dostluk bir yoldur. Gerçek dost yarı yolda koymaz, Nasıl yarı yolda koymazsa gerçek aşklar. Dost istenilmez, olunur.
Çünkü her kadının başka bir Leyla oluşu ve farklı bir okla vuruşu gibidir dostluk. Tarifesiz bir mektup gibi gelir.
Dostluk belli bir mahremiyetin eritilip aynı kaba dökülmesiyle oluşan ortak bir mahremiyettir. Her mahremiyet gibi dostluk da soruların, kelimelerin ve sözlerin bittiği yerdir.

Şiir gibi, aşk gibi....

CALCULUSUMUZ İYİKİ VARSIN İYİKİ DOĞDUN.BİZLERİ BURADA BULUŞTURDUN..SENİ ÇOOKKK SEVİYORUZ..ALLAHTAN SANA EŞİN BEBİŞİNLE BİRLİKTE SAĞLIK MUTLULUK BAŞARI BOL PARALI UPUZUUUUUNN BİR HAYAT DİLİYORUM..

BOZOCUMM CANIM KULAKLARIM ÇINLADI BE.. :))) HEPİNİZİ ÇOK AMA ÇOKKK SEVİYOR VE KOCAMAN ÖPÜYORUM MUUCCKKKKK

bozo dedi ki...

wap iyiki uzun uzun yazmışın. Epeydir böle tarifler yapılmıyo du. Bu tariflerin altına bende imzamı atabilirmiyim. Bu arada doğum günü çoçuğu nerelerde hiç ortalıkta yok.

devin dedi ki...

yaa geç kaldım beee bir gün rötarla kutlamak olmuyo ki ama napim patroncum kusura bakma bilion yadellerdeyim.Şimdi ne yazim senin için bilemiom bildiğim tek şey iyiki varsın sanal da olsa seni tanımışım seni yürekten kutluyorum ve aileye katılacak olan bebişinle nice mutlu sağlıklı uzun yıllara diyorum.iyi ki varsın seni çok çokkk seviyorummm öpüldünnnn mucksssssssss....

kahh dedi ki...

Calculus. Tülin'in sana selamı var. maalesef telefondan bağlandığı için buraya yorum yazamıyormuş... bunu iletmemi istedi ve şunu söylememi istedi.. doğum günün için:

"Dobro rocendan,volim te cal "

sinan dedi ki...

doğum günün kutlu olsun kardeşim.iyiki doğdun ve iyiki seni tanıdım bende.kendi adıma şunu söyleyebilirimki pek taktığım günlerden biri değildir doğum günleri vs fakat değer verdiğim insanların özel günlerini paylaşmanın gerçekten güzel birşey olduğunu burada hissetmemek mümkün değil.nice yıllar diliyorum.ben 15 gün kadar yokum.kıbrıstayım.senin doğum günü sayfan vesilesiylede hoşçakalın deme fırsatı bulmuş oldum herkese.beni unutmayın anacığım bayyyyyyyyyyyyy:D

dido dedi ki...

nice mutlu yıllara küçükbey:)

sevdiklerinle ve seni sevenlerle sağlıklı mutlu uzuuuuun yıllar diliyorum...

iyi ki doğdun:)

b@nu dedi ki...

calculus bey calculus beyy nice nice mutlu yıllar inşallahh walla bak az kaldıı neyse affettircem kendimi sana

Nağme dedi ki...

CALCULUS
Bizim burda buluşmamıza vesile olan,burdaki tüm hanımların isteklerine tek tek cevap vermeye çalışan(millet bir tanesiyle uğraşamazken,sen herkesi mutlu etmeye çalışıyon,işin ne çookk zor),insanları mutlu edicem derken kendi sinir küpü olan,yüksek IQ'lü,şifreci,bazende laf anlamayan,sitenin patronu doğumgünün kutlu olsun...
Eşin,kızın ve sevdiklerinle nice nice senelere:))
Not:Bende yeni gördüm ancak yazabildim sorry:))

sebnem dedi ki...

hayatımda bi yerin olduğu için kendimi çok şanslı sayıyorum.şekerpare annen seni iyiki doğurmuş ellerinden öpüyorum....yaşamın senin dilediğin gibi olsun.sevgiyle..

deniz dedi ki...

IV 9
(¯`·.(¯`·.(¯`·.
´¯).·´¯).·´¯).·
(¯`·.(¯`·.(¯`·.
.·´¯).·´¯).·´¯)

(pasta oluyor bu :D)

İYİ Kİ DOĞDUNN PATROOOOONNN !!!!!

ZUZU dedi ki...

Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle. Nice yıllara call

kırmızı dedi ki...

Ama ama ama haksızlık bu;patronun doğum günü ve neden en son ben duyuyurum ve partide niye yokuuuummmmm;
Neyse şimdi güzel dileklere geçiyorum;
hangi geçen yazmıştın ya manda bokunda da gülebiliyor insan diye,hani pastorize sütün yumuşaklığı falan gibi,sana senin bana yazdığın kadar afilli cümleler kuramayacağım,henüz o kadar pıtır olamadım,ama hayatta biri bu kadar komik aynı zamanda bu kadar bilmiş,bu kadar hazır cevap,aynı zamanda bu kadar ukala,bu kadar eğlenceli aynı zamanda bu kadar ateş gibi parlayan,ve bu dar dost canlısı ve bu kadar alıngan biri bi gün sizi sürükleyip bi site kurcak ve sizde müptela olcaksınız hayatta inanmazdım.:)
DEMEKKİ NEYMİŞ SEN İMKANSIZI MÜMKÜN KILAN ADAMMIŞYSIN!!!
İyiki doğdun,iyiki varsın,yeni yaşının sana eşine ve minik kızına uğur getirmesi ve tüm iyi dileklerimle.
Doğum günün kutlu olsun.:)

güneş dedi ki...

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. ..Nice seneler call..

Senay dedi ki...

anaaaaa dünürümün doğum günüymüşte ben kaçırmışmıymışım :)
hayırrr tabiki dünür valla cumartesi kpss sınavındaydım ölesine girdim ama evdende nete giremiyorum malum nedenlerden bilirsin. anca şimdi nasip oldu doğumgününü kutlamak valla :)
kusura kalma emi:)
kızınla ve daha yapmayı düşündüğünüz milli takım kadrosuyla mutlu huzurlu bir hayat diliyorum sana :) yıllar sonra dünürün olarak bende eklenecem aileye biliyon başının etini bizzat kemirmedende ölme mümkünse:D sikkat et kendine :)