The Morning After Game

23 Haziran, 2008

Yine eskilerden ama severek oynadığım bir oyun. Her odadaki kahramanımızın bazı istekleri var. Evin içinde dolaşıp onları tamamlıyor anahtar gibi çıkışa ulaşmamızı sağlayan nesneleri alıyoruz.


Oynamak için tıklayınız

5 yorum:

kahh dedi ki...

ilk başta şu açıklamayı yapayım. evde çeşitli bireyler var. bu bireylerin isteklerini yerine getirip onlardan ensneler alacağız. odalara girdiğimizde sol üste resim var. orayı tıkladığımızda bu kişi için neler yapmamız gerektiği yazıyor. gerçekleştirdiğimiz her madde için çarpılar kalacak ve tamam işareti konulcak. ekranın sağ üstünde ise i harfi var. burası da bi hangi şekliden kaç tane lazıl olduğunu gösterecek. oyunu hep buralardan talip edeceğiz. kolay gelsin...

- ilk odadan trafik işaretini, kafatasını, oyuncağı, şöminenin üstündeki tenekeyi alıyoruz.kalarifer peteğinin sağ yanındaki kırmızı düğmeyi çevirip yeşil yapıyoruz.fare diğini ıklayıp peynir alıyoruz.

- bu oadadn çıktım. hemen merdivenin önünden trafik işareti aldım. üst basamakta kafatası.kaloriferi yeşil yaptık.fare deliğnden peynir aldık.karşıdaki kapının yanından yine trafik işareti..

- karşıdaki kapıdan mutfağa girdik.buradan trafik işareti, masadan iki pil, fırının yanındaki yerdeki tabaktan sosis, fırının üstünden teneke, en üst raftan kafatası, camın önünden teneke, fırının içinden kek aldık. kaloriferi yeşil yaptık.lavabonun altınndan okla gösterilen yerden peynir ve beyaz konserve gibi bişi aldık

- köpek kulubesine gidiyoruz. orda karşımıza bir oyun çıkıyor. onu bitirmemz lazım . oyunda beyaz olan sağa sola giden şeyi köpeğin diline değdirebilmek.. tabi süre var..üydeliği tamamalamız lazım. oyunu kazanınca kadının resmini tıklayın bir maddeyi gerçekleştirmiş olduk.

-tekrar koridora çıkıyoruz.bir ieri daha gidiyoruz ve ordan kapını yanından teneke alıyoruz.merdivenlerden yukarı çıktık. trafik işareti aldık.ilk odaya girdik.

- burdan bir teneke, trafik işareti aldık.soldaki raftan sandiviç aldık.komidinin üstündeki fark bulma oyunu oynayınca bir maddeyi gerçekleşritmiş oluyoruz. bu oadadn çıktık yanındaki odaya girdik

-buradan don, kafatası ve raftan teneke aldık. duvardaki çerçeve gibi şeyi tıkyarak sivilce patlatma oyunu oynuyoruz ve birmadde gerçekleşiyor.masanın üstündeki bilgisayardan oyun oynuyoruz.. hızlı olmalıyız... yukarıda yanan ışığın ağağıdaki hangi yere bağlantılı olduğunu bilip tıklamalıyız... oyunu bitirdeğimizde resmin üstünü tıklatın ve banyonun anahtarını alın.

- banyoya girdik...tuvaletin içinden bişi aldık.küvetin yanından teneke.. dolabın içindn iki tane ilaç ve lavabonun içinden de jilet aldık.

- tekrar mutfağa döndüm. kadının resmini tıkladım anahttar ve bir parça verdi.o nahtarla şşimdi mutfaktaki diğer odaya girebildik.soldaki raftan teneke aldık. yukarı tıkladğımızda bir oyun daha var.bardağı doldurmaya çalışıypruz..

- yukarı kata çıktık. ilk odaya girdik. kızın resmini tıkladık ve bir parça daha aldık.

- aşağı indik. merdiven altındaki odaya geldik. trafil işaretini aldık.oradan merdiveni almamız lazım. hemensolda yerde duran pastayı aldık böylece merdivende alınmış oldu.

- ilk başladığımız odaya girdik resmi tıkladım artık son parçayı aldık.

-yukarı çıktık. çatıya merdivenle tırmandık. ordan trafik işaretini aldık. sandığa tıkladık ve bir anahtar aldık.en alt kata indik ve kapıdan çıktık...

GEÇMİŞ OLSUN