Steppenwolf-11-heruka-3

18 Haziran, 2008


Daha önce serilerini oynadığımız bir oyun. Doğru yerleri ve doğru nesneleri kullanarak ilerlemeye çalışıyoruz...


Oynamak için tıklayınız

13 yorum:

deniz dedi ki...

YÖN TUŞLARI İLE KAHRAMANIMIZI YÖNLENDİRİYORUZ...

* Önce danışmaya yaklaşıp, danışmadaki kızın sağ tarafında duruyoruz (demir çubuğun hemen sağı kızın sağ omzunun bitişi :) )
* Boşluk tuşuna basınca gazete veriyor danışma
*Yürüyen merdivene ilerliyoruz, s.communicator ile merdivenden yukarı çıkıyoruz.
* Oturan bayanın yanına geliyoruz ama önce nesneler arasından "mangetic card" seçili olmalı
* Bayanla onu takas ediyoruz, ordan asansörün kapısını açıyoruz aldığımız kartla..

deniz dedi ki...

*Kız asansöre geçince boşluk tuşuna basıyoruz. Ama öncesinde s.commin. denen cihaz seçili olsun. Bir görüşme yapıyor ve 90 işaretleyip asansörde başka kata çıkıyoruz

deniz dedi ki...

*Yukarı kata çıkınca ilerliyoruz, ilk dönüşte bir kapı var boşluk tuşuna basıyoruz. El işaretimizi okuyor sanırım ama kapı açılmıyor.
* Devam edince koridorun sonunda demir kapı var, yine s.comm. denen cihazı seçip boşluk tuşuna basıyoruz. Yine konuşmalar geçiyor kapı açılıyor, ilerleyince yine aynı kapı ve sağda cam bölmeler görünüyor.
* Yeni kapıyı da aynı şekilde s.comm. ile tıklayınca kendimizi o cam bölmenin içinde buluyoruz.

deniz dedi ki...

* O cam bölmeden yine s.comm. denen cihaz seçiliyken boşluk tuşuna basıp çıkıyorz, ilerlemeye devam ama peşimize ateş eden bir robot takılıyor, ondan saklanmamız gerekecek... Aksi halde oyun camlı bölmenin içinden yeniden başlııyor

deniz dedi ki...

*Robottan şöyle kurtuldum. Demir kapılardan birtanesinin yanında boş bir alan var. Oraya girer gibi yaptım ama girmedim kapıdan ilerledim. Robot o boşluğa girdi. Ben kapıdan ilerledim başka bir kapıya daha ulaştım

deniz dedi ki...

*Çıkan kapıyı yine aynı cihazla açtım, bekçi masası ve bekçi göründü. Bekçi arkası dönüktü, masanın arka tarafına geçmeden bekçiye görünmeden sanırım masadaki termosu almaya çalışacağız.

deniz dedi ki...

Pardon şöyle imiş, camlı bölmeden çıkınca hiç duraksamadan ilk kapıdan sonra diğer kapıdan seri halde geçiyoruz, 2. kapının yanında ki boşluğa sapmııyoruz Robot ordan gidiyr kurtuluyoruz robottan...

serpill dedi ki...

bekçinin oraya gelmeden önce deryanın dediği robotun orda eternity seçip space basıyoruz.sonra ok fırlatıyo bize onu alıyoruz.bekçinin oraya geldiğimizde o arkasını döner dönmez termsa yine şırıngayı seçip space yapıyoruz.fakat onun içmesini beklememiz lazım hemen geriye kaçıyoruz yoksa yakalıyo bizi.

serpill dedi ki...

demek zaten eski oyunmuş heee.alacağın olsun deryaaa :))

serpill dedi ki...

sonra gardiyan içip bayılıyo.yanına gelip space basıyoruz kırmızı kartı veriyor.sonra yine space basınca kapıya doğru sürükleyip onun eliyle kapıyı açıyor.içeride kod istiyor.orada eternity yazıyoruz.yön tuşlarıyla kızın elini harflerde gezdirebiliyoruz.asansörmüş orası.yukarı çıkıyoruz.orda lazerler var.ordan geçmem lazım şimdi.

serpill dedi ki...

çok zor lazerleri geçmek.orda ölünce direk baştan alıyo.