Funny Camp

11 Eylül, 2008


Naughty serisinden yeni bir oyun.



Oynamak için tıklayınız

7 yorum:

skarabe dedi ki...

ilk olarak pamuk ipliği yağoştırıcı ve trampti alıyoruz sonrada yapıştırı ile pamuk yumağını trampete yapıştırıyoruz leveli geçioruz tab tuşu aktif :D hoş aktif olmasada kolay yorum yazmaya bile deymez diye düşünüyorum

Adsız dedi ki...

sağdaki çocuğun cebinden çakı,yerden ayna.
kadın eğildiği zaman bel kısmında mouse el oluyor çakı ile kes.büyüteci al kadının arkasına koy aynadan yansıyıp bluzünü yakacak.

Adsız dedi ki...

2.bölümde büyütece değil aynaya tıklayınca zaten büyütec oraya geçiyordu sanırım.

Adsız dedi ki...

3.bölüm
sağdan yerden pisliği(gübre olmalı)suda ıslat.boynu bükük çiçeğe tıkla.

Adsız dedi ki...

4.bölüm
masadan kalem ve hap,çöpten içecek kutusu al.masadaki kağıda tıkla.karışım oluştu.kuş öğretmenin tepesinde iken kuşa tıkla masayı pisletecek.karışımını masadaki kırmızı şişeye(ketçep mı ne)tıkla.öğretmen içecek.

Adsız dedi ki...

5.bölüm
tombik oğlanın arkasındaki camlardan iki tane al sonra cebine tıkla. akvaryum oldu.akvaryumu sürahiye yıkla doldu masaya kondu.karşıda görünen eldiveni al.eldivenle sağ akvaryumdan balık al.balık akvaryuma girdi.akvaryumdan sarkan kırmızı kabloya sonra da karşıki prize tıkla.

Adsız dedi ki...

6.bölüm
cam kavanozu al.ağaçtaki petekten bal doldur.çalıların arasındaki gözlere tıkla.ayı geldi oturdu:)
tombik oğlanın elindeki muza tıkla.kız düştü.kavanozun yanındaki kağıt parçasına tıkla.(rüzgar gülü yaptık)onu da öğretmenimizin eteğine tıkla ayının kucağına atlasın.:)