Meat Mansion.

11 Temmuz, 2008


Arcade-point&click karışımı bir oyun.İlki daha önce oynanmıştı.Amaç kilitli olduğumuz binadaki zombileri öldürerek ve gerekli itemları kullanarak kaçmak.
mouse:interact
sol click:ateş
space:silah doldurmak
Q:medikit kullanmak
1 ve 3 silah seçmek
+18 OLUP KESİNLİKLE ÇOCUKLARA UYGUN DEĞİLDİR


Oynamak için tıklayınız

4 yorum:

Nağme dedi ki...

gece gece amma zombi öldürdüm(valla evde yalnızım korkmazsam iyi) ya ama 2.bölümde odanın birinde kaldım geri ok işaretide çıkmıyo:((
ilk bölümü geçerken pianoda re-la-ti-mi-do-ti notalarına basınca veriyo kapının anahtarını,not kağıdında yazıyo...

Elmyra dedi ki...

Başardım başardım ohh bee :)
Şimdik:
İlk odadan silah ve oda anahtarını alacağız. Dışarı çıkınca sola dönüyoruz sağlık kutusu var onu alıp geri dönüyoruz. Sağ'a dönünce 3 tane zobi çıkacak karşımıza onları öldürüp ilerliyoruz ki bu arada kurşunumuz bitince space tuşu ilen şarjörümüzü dolduruyoruz. Karşımıza Halka filminde ki berbat saç stili olan kız çıkıyor :) aman diyim acele vurun kızı hızlı davranıyor. Sola dönüp 4 zombi daha öldüryoruz. Bu ekranda sağ duvarda ki tablonun köşesinden bir not alıyoruz. Sonra geriye dönüp üzerinde göz olan kapının önünde yerde ki levyeyi alıyoruz ve tablonun olduğu ekranda solda ki tahtaları kırıyoruz. Burda karşımıza kötü saçlı kız 3 adet olarak çıkıyor acımayıp boşaltıyorz şarjörü kızlara :) sonra ileri gidiyoruz mahzen gibi bir yerin girişi var hemen sağda şarap fıçılarının yanından bir anahtar alıyoruz. İnmeden önce şarjörümüzü dolduruyoruz ki aşağıda zombinin biri ile yakın temas kuruyoruz ısırabilir bu meret merak etmeyin hemen Q ya basın düzelin. Karşıdan sağlık kutusu solda şişelerin yanında anahtar alıyoruz yine. Tablonun olduğu ekranda ki kapıyı açıyoruz ve 2 zombi daha var onları geçince solda ki kapıdan giriyoruz. Bi zombi daha var onu da öldürüp sağ köşedeki raflardan silah şarjörü ve bir adet piano tuşu alıyoruz. Karşı duvardan sarkan zincirimsi şeye tıklıyoruz ve karşımızda obez zombi var ona dokunmadan sağda yerdeki penseyi alıyoruz. ve aşağı inip her iki yanda ki zincirleri kesiyoruz onunla. Yukarı çıkıyoruz tekrardan yön oklarının tam arasında uzun namlulu tüfeğimizi alıyoruz ve iler ki oda da bulunan obez zombiyi öldürüyoruz ve pianoya tıklıyoruz ve eksik olan notayı koyarak nağmenin tarif ettiği şekilde notalara basıyoruz. hemen piyanonun üzerine gözlü kapının ikinci anahtarı düşüyor. Gözlü kapıya gidiyoruz ve kapı açılınca bi kız daha geçip yukarı çıkıyoruz.

Elmyra dedi ki...

Önce sola dönüp pencerenin önünde ki anahtarı alıyoruz kız çıkıyor birden tırsmıyoruz kız dışarda :) kızı öldürüp geri sağ'a dönüyoruz. 3 zombi var onları geçip masanın üzerinden sağlık kutusunu alıp soldan merdivenleren aşağı iniyoruz önce sola dönüp mutfaktan yine soldan buz dolabı gibi şeyin yanından kibriti alıyoruz ve sağda ki odaya giriyoruz 2 zombiyi hallettikten sonra şömneyi yakıyoruz anahtar alıyoruz yerden,duvarda ki tablonun sağ üst köşesinden bir jilet alıp mutfağa gidiyoruz ilk çuvalı kesiyoruz. Masanın üzerine bir makine parçası çıkıyor onu alıp merdivenden yukarı çıkıyoruz. Karşıda ki kapıyı açıp dilini çıkaran kızı ayıplayarak hemen vuruyoruz kendisini :) Masanın üzerinden yedek şarjörler ile pencerenin yanında ki yatağın ayak kısmından anahtar alıyoruz ve dışarı çıkıyoruz.

Elmyra dedi ki...

Soldaki odaya girip ik zombi öldürüp makina parçasını saate takıyoruz ve anahtar düşüyor. Aşağıda ki şömineli odadan içeri giriyoruz yine iki obez zombiyi öldürüp en altta ki Maosion anahtarı ile dışarı çıkıyoruz ohhh bee :)