The two of Milky Way

07 Temmuz, 2008


Serinin yeni oyunu...


Oynamak için tıklayınız

10 yorum:

mert dedi ki...

evin yanındaki sopa,saksının altından anahtar,mantar,mantarın sol yanından ot alıyoruz.geri dönerken ot aldığımız yerden böğürtlen görüyoruz onu alıyoruz.mantarı evin ordaki tabağa koyuyoruz.mantara tıklayınca cadı çıkıyor.mantarı alıp içeri gidiyor.tekrar evin kapısına tıklayınca çöp poşetiyle çıkıyor.böğürtlenin ordaki sopayı alıyoruz.poşeti çöpe kovasına koyup kargayı tıklıyoruz.karga didkliyor poşeti.ama böğürtlenle kargaya tıklıyoruz.çöpçüye tıklayıp oraları süpürtüyoruz.süpürgeyi alıyoruz.

mert dedi ki...

asa gibi olan sopayı cadıya veriyoruz.sonra tekrar cadıya tıklayınca kafes oluşuyor.süpürgeyide cadıya verince yavru kuşu alıp kaçıyor.çöpçü süpürdüğünde aldığımız misinayla sopayı birleştirip dereden pompayı alıyoruz.pompayla topu 2 kere şişiriyoruz.patlıyor içinden mavi bir şişe alıyoruz.

mert dedi ki...

evin çatısındaki anne kuşa tıklayınca bir inek alıp geliyor.ineğe otu tıklayınca evi deviriyor inek.kuşun kafesini anahtarla açıp o mavi camı kuşun kafasına takıyoruz.derenin olduğu ekranda yine kuşa tıklayınca yıldızlardan köprü yapıyor ve sevgililer kavuşuyor.bitti.

esrasel dedi ki...

evin yanından sopa, saksının altından anahtar,bi sonraki ekrandan mantar ve ot. ekran aralarında gezerken ot aldığım yerde dut çıkmış dutu ve sapını aldım. mantarı evin yanındaki tabağa koydum içerden biri çıkıp aldı. evin kapısına tıkladım çöplerini verdi bana :( çöpleri çöp kutusuna attım. evin kapasına tekrar tıkladım kız çıktı sopayı verdim kuşların olduğu ekrana gitti kafes yaptı çıbıkınla :) dutla kargaya tıkladım çöpe gitti tekrar tıkladım çöpü dağıttı. sarı adama tıkladım çöpleri temizledi ve çengelli ip ve süpürgesini aldım. süpürgeyi cadıya verdim kuşun yavrusunu aldı (şeppp koş çabuk kuş var:)) ) tekrar tıklayınca kafesi alıp gitti büyük kuşa tıkladım o da uçtu. evin tepesine konmuş tekrar tıkladım boynuzlu bi hayvan getirdi (ne kuşmuş ama :)) ) hayvana otu verdim evi devirdi (boğaymış bu demek ki:)) )kuşun kafesini anahtarla açtım. çengelle dut sapını birleştirip son ekrandaki pompayı alıyoruz. pompayla topu şişirip patlatıyoruz içinden kask alıyoruz. kaskı kuşa takıyoruz. tıklıyoruz ve uçuyor. son ekrana gidiyor. yıldızlardan köprü yapıyor (ormantik kuş:)) ) iki sevgili kavuşuyor. ama bu perfect end midir bilmem diğer oyun bitsin tekrar bakarım buna :)

esrasel dedi ki...

mertte yazmış :) aynı son onunda sanırım. eline sağlık mert :)

sebnem dedi ki...

ayyy kuşlu falantam benlikmiş bu ..
hahaha kuşu bilenler bilir ;)

Nağme dedi ki...

evett kuşluu şebnemcimm kaçırdınn ya oyunu:))
Bundan sonraa kuşlu oyun geldimii Şebnemm çözsün:))

calculus dedi ki...

Çok pıtır bir oyunmuş. Bu seride birden fazla end oluyordu normalde ama hayret.