Escape the Unknown Room

19 Ağustos, 2008

Yeni bir odadan kaçış oyunu...


Oynamak için tıklayınız

18 yorum:

Nağme dedi ki...

günaydın Deryam:))
Baktım yüklenmemiş ben oynadım bitirdim başka yerde bunu,yorum yazmıcam,sadece şunu diyim çekmeceleri açmak ve kapamak için tam çizgi olan kulplarına basmak gerekiyor yoksam açılıp kapanmıyolar:))

deniz dedi ki...

Nağmecim sana da günaydın canım...

peki ben de şunu söyleyim o halde, ben bitirmedim ama, el fenerine güvenip sakın ışığı kapatmayın :D Sonra ışığın yerini bulamayıp oyuna yeniden başlayabilirsiniz. Yani ben yapmadım öyle birşey de tahmin işte öyle olabilir :D :D

deniz dedi ki...

evet oyunda yapılacakları zaten yazıyor arkadaşlar, ben yapılmayacaklar konusunda bilgi vermeye devam edeyim sizlere :))

pencerenin sağ alt kısmına tıklayıp görünen vidaları sökünce pencerenin demiri düşüyor. Camı tıklayınca açılıyor ve bir hapishaneye ışınlanıyoruz. Alta yazılar rakamlar çıkıyor ilk sefer gidişinizde not edin. İkinci kez ışınlanmaya kalkarsanız oyun yenidennn başlıyor.

deniz dedi ki...

çekmecelerden sprey, tornavida, bant ve el feneri buldum,
spreyi kitaplığın yanındaki duvarda kullandım

deniz dedi ki...

Perdeyi aç kapa yapınca sol tarafından kağıt düşüyor. El fenerini yakarak yatağın altında kağıda bakıyoruz. Arkasında 1234 yazıyor ok işaretine tıklayınca da 4321 yazıyor. kutunun şifresi olabilir...

deniz dedi ki...

Yine fener açıkken ve seçiliyken elbise dolabının sağ ve sol alt köşelerine tıkladım tahta çubuk aldım. Bu 2 sopa da bantla birleşti, daha uzun bir çubuk oldu.

deniz dedi ki...

Dolap ve saksıyı karşıdan görürken, sağda ucu görünen sehpaya tıklayınca ekran yaklaşıyor. Sehpaya orta kısımlarına tıklayınca da kilitli yer çıkıyor.
Tornavdayı about item yaparsanız uç kısmına tıklayınca şekil değiştirdiğini görüyoruz. Hangi şekliyle bilmiyorum ama kilitli yerdeki vidaları söküyoruz. Mavi kablo kesik onu da bantla yapıştırdım...

deniz dedi ki...

Çubukları alınca elbise dolabından, açılmayan üst çekmece de açıldı kırmızı birşey aldım çarşaf gibi...

deniz dedi ki...

mavi kabloyu bantlayınca artık ışığı kapatıp evin içinde gezebiliyoruz. Tab tuşu etkin bu oyunda. Sehpanın alt kısımlarına tıklayınca vida ile monte edilmiş duvara. Onu söküp alabildik sehpayı. Ekran takıldı yeniden başladım şimdi alamıyorum sehpayı :(

deniz dedi ki...

Tahminle bu kadar :D sehpayı alamadığım için tekrar ilerleyemedim. En son olarakta o çubukla kırmızı kumaş birleşti perde gibi birşey olmuştu.

Adsız dedi ki...

sehpayı ilk başta bende alamamıştım.sebebi ucunu değiştirmediğimdenmiş.
sehpa spreyle boyanan duvarın önüne kondu.kırmızı perdede üzerine asıldı.

Adsız dedi ki...

lambayı kapatım perdeye bakınca birtakım şekiller var.zoom yapıncada ne olduğu gözüküyor.

Adsız dedi ki...

kırmızı kitabın sağ üstüne tıkladıkça sayfalar açılıyor ve her bir rakamın yanında yazılar var.gelde oku şimdi:(

ZUZU dedi ki...

su cum ceponce bilsem yardim ederdim ama evde dolasiomm mol mol

Nağme dedi ki...

şifre bene 4952 idi birde 2954 varmış o bende olmadı escapede yazıyodu kutu açılıyo kedili anahtar çıkıyo kapı açılıyo,birde kitaplıkda kitaplar yerincen otnuyodu ama onu çözemedim:))

Sis dedi ki...

sehpayı alabilmek için sanırım önce perdeyi asmayı denemek gerekiyor.en azından bende öyle oldu.tornavida ucu da önemli tabi.
kitabı okumadan kutu şifre girseniz de açılmıyor